Προφίλ

H οικογένεια Mπαρσούκη (woodenart.gr) δραστηριοποιείται εδώ και αρκετές δεκαετίες στον τομέα της βαρελοποιίας και της κατασκευής ξύλινων ειδών, τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για χρήση όσο και για διακόσμηση.

Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα ξύλινων βαρελιών εν έτει 1951, τα οποία ο ιδρυτής της επιχείρησης Ιωάννης Δ. Μπαρσούκης κατασκεύαζε με έναν εντελώς χειροποίητο τρόπο αφού ως εργαλείο χρησιμοποιούσε μονάχα ένα τσεκούρι. Στη συνέχεια και μέχρι το 1972, η εξέλιξη της επιχείρησης εκτυλισσόταν με αργό ρυθμό. Ωστόσο η αδιάκοπη εργατικότητα και η επιμονή της οικογένειας κατάφερε, τόσο να μεταφέρει το εργαστήριο σε ένα καινούριο ιδιόκτητο κτίριο, όσο και να αναβαθμίσει τα μηχανήματα που βοηθούσαν στην παραγωγή.

Σήμερα, η εταιρία Μπαρσούκη (woodenart.gr) έχει συνδέσει το όνομά της με το ποιοτικό ξύλο και την τεχνογνωσία που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά.

Με αγάπη για το ξύλο, αρκετή φαντασία και την εμπειρία 67 ετών διατηρήσαμε ένα παραδοσιακό εργαστήριο καθώς και τρία καταστήματα στο Μέτσοβο εδραιώνοντας την θέση μας στο καταναλωτικό κοινό. Το εργαστήριο δεν παράγει πλέον μόνο είδη βαρελοποιίας, αλλά έχει εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων με είδη λαϊκής τέχνης. Οι επισκέπτες και οι λάτρεις του ξύλου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια πλούσια έκθεση από πρωτότυπα χειροποίητα είδη χρήσης και διακόσμησης, τόσο στα καταστήματά μας, όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αφήστε το γούστο σας να ερωτευτεί την τέχνη, κάνοντας έτσι την καλύτερη αγορά στις καλύτερες τιμές που μπορούν να υπάρξουν…

γιατί το ξύλο δεν πρέπει να κοστίζει αλλά να αξίζει…