Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και κόστος αποστολής

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,50 € έως 2 κιλά και επιπλέον 0,80€ για κάθε ένα επιπρόσθετο κιλό. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ COURIER, η οποία διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην Ελλάδα και την μεγαλύτερη αξιοπιστία. Στη σπάνια περίπτωση που η περιοχή που διαμένετε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της ΕΛΤΑ COURIER, το woodenart.gr θα σας αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση πέραν των προαναφερόμενων.

Οι παραγγελίες στην Κύπρο επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 24 €.

Όσον αφορά τις παραγγελίες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έως 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 25,00 €, ενώ για παραγγελίες πάνω από 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 6€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Τέλος, για παραγγελίες έως 2 κιλά στις Η.Π.Α. τα έξοδα αποστολής είναι 32€, ενώ για παραγγελίες πάνω από 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι 8€ για κάθε επιπλέον κιλό.

 

Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα (Δευτέρα έως Παρασκευή), από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες εντός Ιωαννίνων αλλά και σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER και παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Η ώρα παράδοσης δεν είναι συγκεκριμένη και γίνεται μεταξύ 10:00 έως 18:00 στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας αλλά και τις Κύπρου.

Αν επιθυμείτε συγκεκριμένη ώρα παράδοσης επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η ΕΛΤΑ COURIER.

Oι παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται εντός του Σαββατοκύριακου και των αργιών. Αν ωστόσο επιθυμείτε παράδοση εντός ημέρας Σαββάτου, επιβαρύνεστε με το επιπλέον κόστος που καθορίζει η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και μεταβείτε στην καρτέλα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Αν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί από την συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ» και είναι άμεσα συνδεδεμένος με την υπό εξέλιξη παραγγελία.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε κατά τη συμπλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας Wooden Art, κεντρική πλατεία, Μέτσοβο, Ιωάννινα. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα που παραγγείλατε θα δεσμευτούν για εσάς για 3 εργάσιμες ημέρες και μπορείτε μέσα σε αυτό το διάστημα να έρθετε ανά πάσα στιγμή (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρες 9:00-21:00) να παραλάβετε το δέμα σας. Μετά το πέρας του παραπάνω διαστήματος, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, οι αρμόδιοι υπάλληλοι ενημερώνουν τον πελάτη για την κατάσταση της παραγγελίας πριν την ακύρωσή της.

Σε περίπτωση αλλαγής παραγγελίας η οποία ολοκληρώθηκε με παραλαβή από το κατάστημα, η αλλαγή καταχωρείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα και το προϊόν επιστρέφεται στο συνεργαζόμενο κατάστημα. Το νέο σας προϊόν αποστέλλεται από εμάς μέσω της συνεργαζόμενης courier με επιβάρυνση 3,50 € η οποία αντιστοιχεί στα έξοδα αποστολής του προϊόντος από εμάς προς εσάς ή μπορείτε να περάσετε από το συνεργαζόμενο κατάστημα να παραλάβεται το νέο σας προϊόν.