Τσίπουρο Κατώγι Αβέρωφ Rossiu di Munte 40% - 500ml

  • Τσίπουρο Κατώγι Αβέρωφ Rossiu di Munte 40% - 500ml

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

€22,00

Κωδικός προϊόντος: 0672

Βάρος: 0.50 Kg

Διαθεσιμότητα: Άμεση αποστολή παραγγελίας

-+

Περιγραφή Προϊόντος

Παραγωγή:

Η διαδικασία της παραγωγής ξεκινά με τη ζύμωση των στεμφύλων η οποία λαμβάνει χώρα σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Με το πέρας της αλκοολικής ζύμωσης τα στέμφυλα διατηρούνται σε χαμηλή θερμοκρασία και αδρανές περιβάλλον, στις ψυχώμενες ανοξείδωτες δεξαμενές, με τη χρήση αζώτου, αποφεύγοντας έτσι την ανάπτυξη ανεπιθύμητων μικροοργανισμών. Τα ζυμωμένα στέμφυλα οδηγούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα, προς απόσταξη, σε χάλκινους άμβυκες με κλασματική στήλη, όπου διαχωρίζονται τα κλάσματα της κεφαλής της καρδιάς και των ουρών. Τέλος το απόσταγμα αραιώνεται με υπερκαθαρό νερό από αντίστροφη ώσμωση ώστε να είναι απαλλαγμένο από χλώριο, άλατα και βαρέα μέταλλα.

 

Στέμφυλα

Τα στέμφυλα προέρχονται από σταφύλια της ποικιλίας Cabernet Sauvignon του ιδιόκτητου αμπελώνα του οινοποιείου Κατώγι Αβέρωφ, που χρησιμοποιήθηκαν για την παραγωγή του κρασιού Rossiu di Munte Γινιέτς.

Συνοδεύει

Μεζέδες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, όπως πικάντικα λουκάνικα.

Δεν περιέχει γλυκάνισο.

Γενικές οδηγίες χρήσης & συμβουλές

  • Κανένα από τα είδη μας δεν ενδείκνυται για πλυντήριο πιάτων.
  • Όλα τα είδη συντηρούνται με λάδι φαγητού.
  • Πριν την πρώτη χρήση του αντικειμένου, συνιστούμε πλύσιμο στο χέρι και την επάλειψή του με λάδι φαγητού 2 φορές.
  • Όσα αντικείμενα χρησιμοποιούνται για στεγνή τροφή (ξηρούς καρπούς, ψωμί, κλπ) δεν απαιτείται λάδωμα.
  • Μην αφήνετε τα ξύλινα είδη μέσα σε νερό για πολλές ώρες.
  • Έπειτα από κάθε πλύση στο χέρι και όχι στο πλυντήριο πιάτων, σκουπίστε καλά και τοποθετήστε το προϊόν στην θέση του.