Αρώματα Ξύλου....Στο Τραπέζι Σας

Αρώματα Ξύλου....Στο Τραπέζι Σας

Η γαστρονομία είναι ένας κλάδος στον οποίο οι πρωτότυπες, οι ασυνήθιστες αλλά κυρίως οι δημιουργικές ιδέες, αποτελούν κύριο μέλημα για τους Chef των εστιατορίων με απώτερο σκοπό την δημιουργία ενός γαστρονομικού πιάτου, το οποίο θα εντυπωσιάσει τον πελάτη τόσο γευστικά όσο και εμφανισιακά. Ωστόσο, ακόμη και σε επίπεδο ενός φιλικού ή επαγγελματικού δείπνου η εμφάνιση του πιάτου πρέπει να συνάδει με την γεύση, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους.

Η Wooden Art έχει την λύση. Αφήνοντας το γούστο σας να ερωτευτεί την τέχνη, η επιτυχία για μια μοναδική αλλά και πρωτότυπη διακόσμηση του επαγγελματικού ή φιλικού σας δείπνου είναι μονόδρομος. Ο πρωτότυπος αυτός τρόπος σερβιρίσματος σχετίζεται με τα χειροποίητα ξύλινα είδη που παράγει η ομάδα της Wooden Art, τα οποία συνιστώνται για ποικίλες χρήσεις. Αρχικά, πολλά από τα ξύλινα προϊόντα της Wooden Art έχουν καθοριστικό ρόλο στις παρασκευές ενός πιάτου καθ΄ οτι έχουν την δυνατότητα να παρέχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα με την χρήση τους. Για παράδειγμα, τα ξύλα κοπής προσφέρουν άνεση, ταχύτητα αλλά και ενα επιτυχημένο αποτέλεσμα στην κοπή των σωστών αναλογιών των κρεατικών, των τυριών και των λαχανικών. Επίσης τα ξύλινα γουδιά αποτελούν ιδανική επιλογή για την διάλυση μπαχαρικών και λαχανικών εύκολα, γρήγορα και σωστά. Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε πως η νέα τάση της μόδας τείνει στο γεγονός οτι πολλά από τα ξύλα κοπής έχουν αντικαταστήσει τις πιατέλες πορσελάνης και χρησιμοποιούνται για το σερβίρισμα κρεατικών ποικιλιών και τυροκομικών προϊόντων, δίνοντας στο τραπέζι ένα " άρωμα ξύλου " που εντυπωσιάζει. Τέλος, οι σαλάτες και οι πικοιλίες διάφορων εδεσμάτων συνοδεύονται καταπληκτικά σε χειροποίητα ξύλινα μπολ, προσδίδοντας μία απαράμιλλη ομορφιά στο τραπέζι σας. Πιο συγκεκριμένα, τα ξύλινα μπολ έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους καθώς υπάρχει πληθώρα διαστάσεων. Τα μικρότερα μπολ από 8-12cm, μπορούν να τοποθετηθούν στο τραπέζι ατομικά ή μη, σερβίροντας διάφορες sauces ή κάποια ορεκτικά μικρού μεγέθους όπως η ελιά και οι ξηροί καρποί. Φυσικά οι χειροποίητες ξύλινες γαβάθες μεγαλύτερων διαστάσεων (20-37cm !!!) θα συνδράμουν ιδανικά στο σερβίρισμα της σαλάτας, όπου το βάθος και η διάσταση των μπολ με τα κυματιστά "νερά" του ξύλου και σε συνδιασμό με τα έντονα χρώματα των λαχανικών θα δώσουν ένα τέλειο χρώμα και μια πρωτότυπη διακόσμηση στο τραπέζι σας.

 Δημιουργείστε ένα ξεχωριστό περιβάλλον με την χρήση ξύλινων αντικειμένων, που θα ενθουσιάσει τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αφήνοντάς τους τις καλύτερες εντυπώσεις.